Στοιχεία Επικοινωνίας

Contact Us Skype

H εταιρία Αthena Pack κατέχει ηγετική θέση στην προμήθεια ειδών συσκευασίας στην Ελλάδα και ειδικεύεται σε:

  • Συσκευασίες Φαρμάκων, Καλλυντικών, Χημικών και Τροφίμων.
  • Υπηρεσίες Σχεδιασμού συσκευασιών.
  • Μηχανήματα για τους παραπάνω τομείς.

Η Athena Pack έχει καθιερωθεί στον τομέα των συσκευασιών τόσο στις φαρμακευτική βιομηχανία όσο και στο χώρο των καλλυντικών. Η δημιουργικότητα, το πάθος, οι ανταγωνιστικές τιμές αλλά κυρίως ο επαγγελματισμός είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας .

Οι συσκευασίες μας χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική λειτουργικότητα τους και την άριστη ποιότητα τους. Τα ολοκληρωμένα συστήματα συσκευασίας μας τηρούν τις απαιτήσεις ελέγχου και τις προδιαγραφές ποιότητας του FDA της Αμερικής και τις αντίστοιχες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν την υγιεινή και την ασφάλεια. Έχουμε επίσης υπάρξει πρωτοπόροι στην προμήθεια ανακυκλώσιμων και φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών (eco-friendly) εξαιρετικής αισθητικής και ποιότητας.

Οι υπηρεσίες μας που αφορούν τον σχεδιασμό συσκευασιών, σας παρέχουν  γνώσεις της αγοράς, και ενημέρωση σχετικά με τις νέες τεχνολογίες στον χώρο των φαρμακευτικών και καλλυντικών συσκευασιών.


Επίσης προμηθεύουμε εξαρτήματα και ολοκληρωμένες σειρές Ευρωπαικών μηχανημάτων για τις βιομηχανίες Φαρμάκων, Καλλυντικών, Χημικών και Τροφίμων. Στον τομέα των μηχανημάτων εξυπηρετούμε ένα μεγάλο φάσμα τω αναγκών σας , από ένα απλό ημιαυτόματο μηχάνημα έως μια ολοκληρωμένη λύση αυτόματης σειράς μηχανημάτων στον χώρο της παραγωγής.

Στόχος μας είναι ,όπως και κάθε σύγχρονης επιχείρησης η δημιουργία μακροχρόνιων αμοιβαία αποδοτικών συνεργασιών.

Στην Athena Pack θα βρείτε έναν αξιόπιστο και ικανό συνεργάτη για κάθε ανάγκη σας στον τομέα των συσκευασιών.