Στοιχεία ΕπικοινωνίαςContact Us Skype

Ανάπτυξη & Σχεδιασμός

Δημιουργία συσκευασιών

Οι συσκευασία παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην διαδικασία σχεδιασμού ενός προϊόντος. Η επιλογή συσκευασίας σχετίζεται με την λειτουργικότητα του προϊόντος, την προστασία των υλικών του, την αποτελεσματικότερη χρήση του από τον καταναλωτή και την αποθήκευση του προϊόντος. 


Ας μην ξεχνάμε όμως και την παράμετρο της υψηλής ποιότητας των υλικών που απαιτούνται πλέον από τους πελάτες.
Επίσης οι συσκευασίες συνδέονται άμεσα και με την αισθητική και την καλαισθησία  ενός προϊόντος και έχουν την δυνατότητα να δώσουν στον προϊόν την αναγνωσιμότητα και το κύρος που χρειάζεται . 

Σχεδιασμός

Η Αthena Pack προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ότι αφορά τις δυνατότητες επιλογής σχεδιασμού και παραγωγής όλων των ειδών συσκευασιών, (φαρμακευτικές, καλλυντικών και τροφίμων).
Στηρίζουμε τους πελάτες μας στην διαδικασία βελτίωσης των συσκευασιών τους καθώς και στην ανακάλυψη καινοτομιών στο χώρο, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας και την γνώση μας σαν B2B and GMP.

O στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας με πρωτοποριακές και ποιοτικές συσκευασίες στην εξέλιξη τους και την ανάπτυξη τους στην αγορά. Οι υπηρεσίες μας αποτελούνται από τρία επίπεδα.

1. Ανάλυση Μarketing πελάτη

Η Athena Pack σχεδιάζει και οργανώνει την εικόνα , τα χαρακτηριστικά και την αξία του προϊόντος του πελάτη λαμβάνοντας υπόψη την αγορά που στοχεύει, τα κανάλια διακίνησης, την προώθηση και τους ανταγωνιστές.
Βοηθάμε επίσης στον καθορισμό τεχνικών χαρακτηριστικών και των επικοινωνιακών στόχων.

2. Επιλογή συσκευασίας.

Δημιουργούμε προτάσεις συσκευασίας βασιζόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά (διάμετρος, ύψος, χωρητικότητα) και την τελική χρήση του προϊόντος λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και την ποιότητα και την αντοχή του τελικού προϊόντος.


Ο στόχος της Athena Pack είναι η δημιουργία μακροχρόνιας συνεργασίας με τον πελάτη προσφέροντας του υλικά συσκευασίας υψηλής ποιότητας  και πρωτοποριακού σχεδιασμού που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις ποιοτικές προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

3. Παραγωγή συσκευασίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα με την βοήθεια δειγμάτων η/και ενός πρωτότυπου μοντέλου (Plexiglas or Αluminum) να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό σε ότι αφορά υλικό, χρώμα και σχήμα.  Αφού ο πελάτης εγκρίνει το πρωτότυπο, δημιουργείται το τελικό εκμαγείο (mold) που θα χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή.